06 51 303 223 info@topmediation.nl

Bel of mail ons; de koffie(*) staat voor u klaar!

Vogelmelk 1, 1906 DV Limmen

Telefoon: 072 505 4088
Mobiel: 06 51 303 223
E-mail: info@topmediation.nl

Bezoekadres (alleen op afspraak):
TopMediation Nederland
Vogelmelk 1
1906 DV  LIMMEN

Parkeerbeleid:
Parkeren kan op de parkeerplaatsen direct voor ons pand, ook met een ICE(**) bij de laadpaal als er geen andere parkeerplaats meer vrij is (voel je niet bezwaard; die laadpaal is ons privé-eigendom). En als ook dat niet lukt, dan rechts van de rechter parkeerplaats of in het gras er tegenover.

Kamer van Koophandel Noordwest: 37060541
BTW-nummer: NL190926016B01
‘TopMediation’ is een handelsnaam van ‘DDA Automation Services

Kom snel langs voor een gratis intake-gesprek, want wij schenken u graag een goede kop koffie (verkeerd), espresso, ristretto, cappuccino of latte macchiato. Wat kiest u? (*)

Ennuh, vousvoyeren of tutoyeren? Wat u of wat jij wilt! 😉

(*) Thee en (bruis)water zijn ook beschikbaar voor de liefhebbers. Erbij of in plaats van de koffie.

Martijn Y. de Deugd

(**) ICE = Internal Combustion Engine. Wordt gebruikt ter aanduiding van een auto met een verbrandingsmotor (benzine/diesel/gas).

Wij mediaten, trainen en coachen door heel Nederland, maar de nadruk ligt op Noord-Holland in plaatsen zoals (in willekeurige volgorde) Alkmaar, Heerhugowaard, Egmond, Bergen, Heiloo, Limmen, Castricum, Heemskerk, Beverwijk, Velsen, IJmuiden, Santpoort, Bloemendaal, Haarlem, Heemstede, Zaandam, Amsterdam, Zaandijk, Westzaan, Wormerveer, Purmerend, Middenbeemster, Hoorn, Zwaag, Blokker, Enkhuizen, Scharwoude, Schoorl, etc.