Martijn en Richelle zijn TopMediation in 2009 begonnen. Inmiddels hebben diverse freelance mediators en coaches zich aangesloten en zijn beschikbaar voor in drukke tijden en voor bepaalde specialismen. Nu al contact?

 

Drs. Martijn Y. de Deugd (1967)

is afgestudeerd econoom (Vrije Universiteit te Amsterdam).
Martijn heeft ruim 25 jaar ervaring als succesvol zelfstandig ICT-ondernemer (DDA) en is ook eigenaar van diverse projecten zoals het vrijwilligersrooster TopRooster.nl.

Als eigenaar van TopMediation.nl heeft Martijn de door de Mediatorsfederatie Nederland (MfN) geaccrediteerde opleiding tot Professioneel Mediator gevolgd (certificaat) aan het Mediation College te Alkmaar. Hij heeft zowel het bijbehorende theorie-examen (uitslag) als het assessment (praktijkexamen) succesvol afgelegd; daarmee werd hij erkend MfN Mediator (certificaat). Aansluitend heeft Martijn ook de opleiding tot erkend MfN Familiemediator afgerond (certificaat).
Gecombineerd met zijn jarenlange praktijkervaring als mensenmens garandeert dat een prettige en tevens effectieve communicatie.

Houdt u van schappelijke tarieven en van snel schakelen, efficiënte communicatie, to-the-point en vriendelijk, neem dan vandaag nog contact op met Martijn. Want of het nou vastgelopen zakelijke verschillen van inzicht betreft, (na-)huwelijkse communicatieproblemen, echtscheidingen, of welke kwestie die partijen verdeeld houdt dan ook, met Martijn worden oplossingen weer mogelijk.

P.S.: Hebt u ook zo’n hekel aan inefficiënte vergaderingen die bovendien altijd veel langer duren dan aangekondigd? Dat kan veel beter! Huur Martijn in als onafhankelijk vergadervoorzitter, want hij houdt graag de regie strak voor u in handen. De voordelen zijn evident.

Ing. Richelle N.I. de Deugd – Hulstein (1971)

is afgestudeerd aan de HTS (Deventer) en de Pabo (Utrecht). Tijdens en ook nog na haar jarenlange fulltime werk in het onderwijs is ze altijd haar kennis blijven uitbouwen met diverse trainingen, opleidingen en cursussen, zoals:

  • Remedial Teaching;
  • Interne Begeleiding;
  • Neuro Linguïstisch Programmeren: Practitioner;
  • Neuro Linguïstisch Programmeren: Master;
  • Diverse cursussen over autisme spectrum stoornissen;
  • Hoogbegaafdenbegeleider (Novilo).

Richelle vertelt graag over (hoog)begaafdheid, geeft trainingen en lezingen en coacht. Zowel als ervaringsdeskundige (praktijk) als met alle kennis die zij tijdens haar opleidingen heeft opgedaan (theorie) begeleidt ze kinderen en volwassenen.

Hoe kun je als extra slim mens in onze maatschappij goed functioneren, waar kun je tegenaan lopen en hoe kun je daar het beste mee om gaan? Met voordeel voor jou maar zeker ook voor jouw omgeving.

Inzicht in hoe de interactie met anderen precies werkt en je manieren eigen maken om daar handig mee om te gaan, kunnen je enorm vooruit helpen. Volwassenen op het werk bijvoorbeeld, of kinderen in klasverband.
Richelle deelt haar kennis en ervaring op die gebieden graag (zie ook Hobega). Je zou dat een passie kunnen noemen.

In haar vrije tijd is Richelle actief lid van de vereniging Mensa, dé internationale vereniging voor mensen met een ‘zeer hoge algemene intelligentie’, zoals Mensa dat zelf op de website verwoordt.

 

N.B.: Ons kantoor werkt mee aan de nationale advieslijn bij scheiding en relatieproblemen; klik op het logo van Relatiestress hieronder voor meer informatie.

Vertrouwen. Een prettige band. Laagdrempelig. Het ijs snel gebroken. Een klik ervaren. Dat zijn belangrijke punten betreffende jouw ervaring met de mediator of coach, om prettig en vooral effectief aan de slag te kunnen. Wij denken jou dat te kunnen bieden en dagen je uit: Bel je ons?

Martijn de Deugd

Martijn de Deugd

Bel ons. Mail ons. Wij helpen graag!

Wij mediaten, trainen en coachen door heel Nederland, maar de nadruk ligt op Noord-Holland in plaatsen zoals (in willekeurige volgorde) Alkmaar, Heerhugowaard, Egmond, Bergen, Heiloo, Limmen, Castricum, Heemskerk, Beverwijk, Velsen, IJmuiden, Santpoort, Bloemendaal, Haarlem, Heemstede, Zaandam, Amsterdam, Zaandijk, Westzaan, Wormerveer, Purmerend, Middenbeemster, Hoorn, Zwaag, Blokker, Enkhuizen, Scharwoude, Schoorl, etc.