06 51 303 223 info@topmediation.nl
Wie_Topmediation
Martijn Y. de Deugd

Martijn is afgestudeerd econoom (Vrije Universiteit te Amsterdam). Martijn heeft ruim 25 jaar ervaring als succesvol zelfstandig ICT-ondernemer (DDA) en is ook eigenaar van diverse projecten zoals het vrijwilligersrooster TopRooster.nl.

Als eigenaar van TopMediation.nl heeft Martijn de door de Mediatorsfederatie Nederland (MfN) geaccrediteerde opleiding tot Professioneel Mediator gevolgd (certificaat) aan het Mediation College te Alkmaar (tegenwoordig Heemskerk). Hij heeft zowel het bijbehorende theorie-examen (uitslag) als het assessment (praktijkexamen) succesvol afgelegd; daarmee werd hij erkend MfN register-mediator (certificaat). Aansluitend heeft Martijn ook de opleiding tot erkend MfN Familiemediator afgerond (certificaat).
Gecombineerd met zijn jarenlange praktijkervaring als mensenmens garandeert dat een prettige en tevens effectieve communicatie.

Houdt u van schappelijke tarieven en van snel schakelen, efficiënte communicatie, to-the-point en vriendelijk, neem dan vandaag nog contact op met Martijn. Want of het nou vastgelopen zakelijke verschillen van inzicht betreft, (na-)huwelijkse communicatieproblemen, echtscheidingen, of welke kwestie die partijen verdeeld houdt dan ook:

met Martijn komt voor onmogelijk gehouden overleg toch weer van de grond.

Drs. Martijn Y. de Deugd

Martijn werkt mee aan de nationale advieslijn bij scheiding en relatieproblemen; klik op het logo van Relatiestress hieronder voor meer informatie:

 

Martijn is coach bij Eigen-Plan; klik op het logo hieronder voor meer informatie:

Eigen Plan TopMediation

Veel mooie woorden op deze webpagina. Maar wat zijn ze voor jou waard? Daar kom je maar op één manier achter: kom langs voor koffie of bel me op (vrijblijvend natuurlijk). Want dan pas kun je echt bepalen of jij en ik een klik hebben. En die klik is de basis van alles dat volgt. Heel belangrijk dus. maar ook ongrijpbaar en daardoor soms lastig: het is gevoel en het is er of het is er niet.
Ik ben niet die gemiddelde mediator. Ik ben heel transparant, eerlijk en objectief, maar ook heel erg direct. Misschien is dat even wennen. Maar uit evaring durf ik te beweren dat de kans dat mijn aanpak ook jou goed kan helpen heel groot is. Geef het een kans. Geef jezelf die kans. En bel me: 06 51 303 223. Want wat heb je te verliezen?

P.S.: Hebt u ook zo’n hekel aan inefficiënte vergaderingen die bovendien altijd veel langer duren dan aangekondigd? Dat kan veel beter! Huur Martijn in als onafhankelijk vergadervoorzitter, want hij houdt graag de regie strak voor u in handen. De voordelen zijn evident.

Vertrouwen. Een prettige band. Laagdrempelig. Het ijs snel gebroken. Een klik ervaren. Dat zijn belangrijke punten betreffende jouw ervaring met de mediator of coach, om prettig en vooral effectief aan de slag te kunnen. Wij denken jou dat te kunnen bieden en dagen je uit: Bel je ons?

Bel ons. Mail ons. Wij helpen graag!

 

Mediatorsfederatie Nederland MFN Logo alt

Wij mediaten, trainen en coachen door heel Nederland, maar de nadruk ligt op Noord-Holland in plaatsen zoals (in willekeurige volgorde) Alkmaar, Heerhugowaard, Egmond, Bergen, Heiloo, Limmen, Castricum, Heemskerk, Beverwijk, Velsen, IJmuiden, Santpoort, Bloemendaal, Haarlem, Heemstede, Zaandam, Amsterdam, Zaandijk, Westzaan, Wormerveer, Purmerend, Middenbeemster, Hoorn, Zwaag, Blokker, Enkhuizen, Scharwoude, Schoorl, etc.