06 51 303 223 info@topmediation.nl

De drempel om te bellen

(leestijd: 1 minuut)

Inleiding

Drempel. Natuurlijk ligt daar die drempel om contact op te nemen. Niemand praat graag over het feit dat de communicatie niet goed loopt. Dat je ruzie hebt, privé of zakelijk. Dat je je niet gehoord voelt. Dat er niet naar je wordt geluisterd. En als er al wordt geluisterd, dan begrijpen ze je niet. En leggen ze je woorden in de mond. Zo herkenbaar. Iedereen maakt dit wel eens mee. Maar het voelt vaak als zwak, dat je het niet zelf kunt oplossen. Misschien ligt het wel aan jou?

Verandering

Als het structureel is, als je er veel last van hebt, als je er ’s nachts over ligt te piekeren, dan is het misschien goed het eens anders aan te pakken. Want als jij steeds hetzelfde blijft doen, als jij niet verandert, als jij niet voor een andere aanpak kiest, dan zal er vast niets veranderen. Is dat wat je wilt, dat het blijft zoals het is? Niet als je je er niet gelukkig bij kan voelen, toch?

Die drempel

Niemand is er trots op een mediator nodig te hebben. Natuurlijk niet. Maar anderzijds, wat maakt het uit? Het kan helpen! Soms is het gewoon echt de beste keuze. Bel me gerust eens op. Voor een vrijblijvend gesprekje. De drempel is echt minder hoog dan hij nu nog lijkt. Met andere woorden: ik beloof je dat het je zal meevallen; gewoon even praten over wat je bezighoudt. Over wat er niet lukt in je communicatie met die ander. Het is vrijblijvend en het kost niets. Alleen even kennismaken en delen waarmee jij zit. En als je wilt kan dat anoniem, dan zeg je gewoon “Hallo, ik wil even praten over mediation“. Ook dat is prima. En na dat gesprekje ga je er rustig over nadenken of je nog een keer wat ondersteuning van me wilt. Of niet. Allemaal goed. Blijf niet zitten met je probleem, maar laat van je horen. Praat erover. Spijt krijg je meestal niet van dingen die je deed, maar van dingen die je niet deed.

Bel je me? 072 505 4011 of 06 51 303 223.